Man

Lidiana Velázquez Molina

Investigador postdoctoral

Centro Regional de Estudios en Alimentos Saludables

Valparaíso, Chile

Líneas de Investigación


Educación

  •  Ciencias Alimentarias, UNIVERSIDAD DE LA HABANA. Cuba, 2015
  •  Ciencias Agroalimentarias , UNIVERSIDAD DE LA FRONTERA. Chile, 2024

Experiencia Académica

  •   Docencia e Investigación Part Time

    UNIVERSIDAD DE LA FRONTERA

    Ciencias Agropecuarias y Medioambiente

    Temuco, Chile

    2024 - 2024

  •   Estudiante de doctorado Full Time

    UNIVERSIDAD DE LA FRONTERA

    Ciencias Agropecuarias y Medioambiente

    Temuco, Chile

    2019 - 2024

Experiencia Profesional

  •   Investigador postdoctoral Full Time

    Centro Regional de Estudios en Alimentos Saludables

    Valparaiso, Chile

    2024 - A la fecha


 

Article (7)

Effect of Dietary Supplementation of Durvillaea Antarctica Meal on Production and Meat Quality Traits of Lambs
Morphometric Characterization of Eggs from Araucana Kollonka Hens: Internal and External Quality
Durvillaea antarctica Meal as a Possible Functional Ingredient in Traditional Beef Burgers
Evaluation of Antioxidant and Antimicrobial Properties of Murtilla Leaves (Ugni molinae Turcz.) in Beef Patties: Effects on Quality Parameters and Shelf Life
In the search for pastoral livestock systems that improve the meat quality: An exploratory study
Review: Effect of Experimental Diets on the Microbiome of Productive Animals
Maqui (Aristotelia chilensis (Mol.) Stuntz): A Natural Antioxidant to Improve Quality of Meat Patties

BookSection (1)

Chile

Review (3)

Impact of Novel Foods on the Human Gut Microbiome: Current Status
Molecular Characteristics and Processing Technologies of Dairy Products from Non-Traditional Species
Natural Antioxidants from Endemic Leaves in the Elaboration of Processed Meat Products: Current Status
7
Nestor Sepulveda

Profesor Titular A

Producción Agropecuaria

Universidad de La Frontera

TEMUCO, Chile

1
Erick Scheuermann

Profesor Asociado A

Ingeniería Química

Universidad de La Frontera

Temuco, Chile

1
Karla Inostroza

Académico

Departamento de Ciencias Agropecuarias y Acuícolas

Universidad Católica de Temuco

Temuco, Chile

11
Lidiana Velázquez

Investigador postdoctoral

Centro Regional de Estudios en Alimentos Saludables

Valparaíso, Chile